Ons verhaal

Home / Over ons / Ons verhaal

Wij zijn ArchiSupport

Eerlijk en toonaangevend in bouwadvies, bouwcalculaties, bouwkundig tekenwerk, bouwmanagement en bouwkundige inspecties. En dat doen we met elkaar als team.

Door jonge, innoverende collega’s samen te laten werken met ervaren experts die al meer dan 25 jaar onderdeel uitmaken van ArchiSupport. Door niet in hokjes te denken en het niet nodeloos ingewikkeld te maken. En door altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt op de markt, hier op in te spelen en de transitie te maken. Dankzij onze unieke samenwerking zijn we vooruitstrevend én ervaren, leerbaar én standvastig. En kunnen al onze opdrachtgevers van ons op aan. 

Al jarenlang zijn we van meerwaarde voor architecten, de publieke sector, aannemers, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren, woningcorporaties, VVE’s en particulieren. Dankzij ons onafhankelijke en eerlijke advies, kunnen zij de mooiste projecten realiseren!

Onze geschiedenis

ArchiSupport is in 1986 opgericht in Amerongen. Onze diensten zijn sinds de oprichting continu doorontwikkeld. Waar we ons in de beginjaren meer richtten op tekenwerk, budgetbegrotingen en bestekken, werken we vandaag de dag meer vanuit onze adviesrol. Zo werken we onder andere onderhouds- en verduurzaamheidsplannen, onderhoudsbegrotingen, digitaal tekenwerk en DMJOP’s uit.

Wat in al deze jaren niet is veranderd, is dat opdrachtgevers bij ons (terug)komen, omdat wij de expertise hebben die zij nodig hebben.

Een nieuwe koers

In 2022 wilden we duidelijker onze koers gaan bepalen. Zodat voor iedereen, vooral onszelf, duidelijk was wat wij bieden als ArchiSupport. En hoe we écht van meerwaarde zijn voor onze klanten. Wat begon met de vraag ‘past de naam ArchiSupport nog wel bij ons?’, eindigde met een compleet nieuw jasje. Met een duidelijk plan wat we bieden, een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuw, modern kantoor in Veenendaal.

Ons nieuwe beeldmerk van een olifant sluit perfect aan bij onze kernwaarden. Olifanten zijn oppermachtig, wijs en krachtig. Ze zijn niet afhankelijk van anderen en weten altijd de weg. Deskundig, betrouwbaar, betrokken en onafhankelijk, dat zijn wij. En dat blijven wij. Want wij zijn ArchiSupport.

Kwaliteit gewaarborgd dankzij: