Home / Kom werken bij ArchiSupport

Wij zoeken jou!

Kom werken bij

ArchiSupport

Junior bouwkundig tekenaar / modelleur

Wij zijn ArchiSupport: een bouwadviesbureau met een frisse blik op de bouwwereld. Professioneel, kritisch én kundig. En zo komen we samen tot de mooiste resultaten. Want een succes maken van bouw- en onderhoudsprojecten: daar zijn we het allerbeste in! Ons team werkt voor steeds meer verschillende opdrachtgevers en we blijven groeien. Daarom zijn we op zoek naar een junior bouwkundig tekenaar / modelleur. Een uitdaging voor jou?

In overleguur
Decoration image work at

Wat maakt iemand ArchiSupport?

Het ligt er maar net aan aan wie je het vraagt. Zijn we kritisch, analytisch, soms een tikje eigenwijs? Best wel, maar altijd om de goede redenen. We zijn trots op de kennis die we binnen ons team hebben. En nóg trotser wanneer we daarmee écht voor anderen van betekenis zijn. Op successen die we samen vieren.


Hoe wij werken

Daarom werken we samen op basis van gelijkwaardigheid, wederzijds respect en vertrouwen in elkaars kunnen. Of je nu nét start met je carrière of jarenlange ervaring in het vak hebt. Samen bereiken we meer én samen leren we meer, zodat we samen nóg meer bereiken. Met ontzettend veel plezier.

Decoration image work at

Open sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 30 MB.