Home / Bouwmanagement

Behoud het overzicht

Met betrouwbaar

bouwmanagement

Onafhankelijk en gedegen bouwmanagement

Door bouwmanagement uit te besteden aan onze ervaren bouwmanagers, voorkom je ruis en is er altijd overzicht. Dankzij onze brede expertise spreken wij de taal van elke betrokkene binnen het bouwproces en denken we kritisch mee in jouw belang. Vraag ons ook gerust specialistische onderdelen van het bouwproces op ons te nemen. Wij krijgen en houden alle betrokkenen bij jouw bouwproject op hetzelfde spoor. En wij zorgen dat het bouwproces, binnen budget en strak gepland, vorm krijgt. 

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, onderhoud of verduurzaming, wij staan klaar met onze expertise voor compleet bouwmanagement.

Waar je van profiteert
  • Experts met een breed specialisme
  • Korte lijnen, daardoor flexibel en snel schakelen
  • Jarenlange ervaring in bouwmanagement en -ondersteuning


Coördineren bouwinitiatieven
Directievoering

Coördineren bouwinitiatieven

Wij adviseren je over de haalbaarheid van je idee of bouwinitiatief. Door mee te denken in wat mág en kan (volgens de wet- en regelgeving) en door de consequenties en kosten voor de haalbaarheid van je idee helder op een rij te zetten. Zo ben je altijd juist geïnformeerd en op voorhand op de hoogte van de haalbaarheid van je bouwinitiatief.

Coördineren aanbestedingstrajecten

De juiste aannemer vinden voor je bouwproject kan een ingewikkeld en langdurig proces zijn, vooral wanneer dit volgens een specifieke aanbestedingsprocedure of tender gebeurt. Een externe coördinator voor jouw aanbestedingstraject is dan geen overbodige luxe. Wij coördineren vanuit onze onafhankelijke rol aanbestedingstrajecten zorgvuldig en altijd in lijn met de wet- en regelgeving.

Coördineren bouwteamtrajecten

Wij coördineren bouwteamtrajecten om tot een aannemingsovereenkomst te komen. Door samen te werken en alle partijen in hun kracht te zetten. In een bouwteam heeft iedere betrokken partij een stem en worden uitdagingen samen opgepakt. Als onafhankelijk bouwmanager coördineren wij bouwteams, gaan we voor samenwerking en zo komen we tot het beste plan.

Bouwkundig toezicht

Laat onafhankelijke experts meekijken bij je bouwproject. Door ons bouwkundig toezicht houden we zicht op de bouwtechnische kwaliteit van het project en controleren we of er gebouwd wordt volgens plan en contract. Met daarbij de inachtneming van de veiligheid en de geldende wet- en regelgeving voor het project.

Directievoering

Grote projecten vragen om ondersteuning en om duidelijke en directe directievoering. Zodat de uitvoering van een project project soepel verloopt. Door naast elkaar te zitten en te overleggen met alle betrokkenen, maar ook door knopen door te hakken wanneer dat nodig is.