Hier staan wij voor

Dit is wat ons drijft

Home / Over ons / Drijfveren

Wij zijn ArchiSupport, een baken van kennis. Breed gespecialiseerd als bouwkundig adviesbureau. En altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving. Door ons te blijven ontwikkelen en verdiepen, houden we onze expertise in stand. Zodat we met onze kennis blijvend van meerwaarde zijn. We zijn vrij om objectief en integer te handelen. En kunnen we met een frisse blik te werk gaan binnen een overwegend traditionele branche. Wij denken en communiceren vanuit hulpvragen en oplossingen.

Échte meerwaarde bereiken we echter alleen door onze inzichten te delen en door te handelen in het belang van anderen. Daarom staan we elk project schouder aan schouder met onze opdrachtgevers, als partners. Met als basis gelijkwaardigheid, wederzijds respect en vertrouwen in elkaars kunnen. Want samen bereiken we meer. En samen leren we meer.

Onze naam: ArchiSupport 

Archi: wij zijn de ‘Opperhelper’

Archi betekent letterlijk ‘Opperhelper’ of ‘Opper’; een autoriteit die de lijnen uitzet en zijn positie heeft verdiend op basis van kunnen en vertrouwen.

Onze naam: ArchiSupport

Support: wij zijn het fundament

Support is als de betrouwbare fundering die het bouwwerk hoge hoogte laat bereiken en zorgt dat het fier overeind blijft staan, in weer en wind.

Waar wij voor staan

Onze kernwaarden

Wij zijn betrouwbaar, betrokken, onafhankelijk en deskundig. Maar waarom dan dat olifantje in ons logo?  

De olifant

Waarom?

Olifanten zijn oppermachtig, wijs, krachtig, zonder natuurlijke vijanden en ze kunnen als groep onafhankelijk hun eigen weg gaan. Daarnaast zijn olifanten zachtaardige dieren die elkaar ondersteunen en samen onwankelbaar zijn. Prachtige dieren waarop je kunt bouwen, net zoals op ArchiSupport.