Breed gespecialiseerd in

Bouwkundige oplossingen

Home / Expertises
Bouwmanagement
Bewonerscommunicatie

Bouwkundig advies

Wij blazen hoog van de toren: onze bouwkundige kennis is gigantisch én altijd up to date. Daarom zijn wij in staat het technisch- en bouwkundig onderhoud van panden juist in kaart te brengen. Wij voeren onafhankelijke inspecties uit en geven onafhankelijk advies over onderhoud en/of verduurzaming van panden of grootschalige projecten.

Bouwmanagement

Om je bouwproject soepel te laten verlopen, zijn wij de schakel tussen de betrokken partijen. Zodat het hele (bouw)speelveld samengebracht wordt en er continu controle is door een betrouwbare partij. En waarbij we eerlijk, onafhankelijk, gevraagd én ongevraagd advies geven.

Bouwkostenadvies

Marktconforme begrotingen en prijzen, dat is de wens voor ieder bouwproject. Zodat je weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan. Wij geven compleet, gedegen en betrouwbaar bouwkostenadvies. Voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud, bij verduurzaming of wanneer je grootse verbouwplannen hebt.

Bouwkundig tekenwerk

Voor schetsontwerp, werktekeningen, bouwkundig tekenwerk voor beheer van en alles daar tussenin; voor alle bouwkundige tekeningen kun je bij ons terecht. Vanuit onze expertise geven we daarnaast ook advies over de bouwtechnische onderdelen van je project en ondersteunen we bij vergunningsaanvragen.

Tendermanagement

Tenders zijn ingewikkelde en arbeidsintensieve aanbestedingen van opdrachtgevers om de juiste partij voor de juiste opdracht te selecteren. Wij begeleiden het proces van de tender in opdracht van bouwbedrijven. Dit doen we met onze kennis van zowel het proces als de inhoud. En we brengen de juiste personen samen om een compleet voorstel te creëren.

Bewonerscommunicatie

Wanneer bewoners tijdig én juist geïnformeerd zijn over plannen voor verduurzaming, renovatie of een verbouwing, kunnen ze hier rekening mee houden. Zo weet iedereen wat er staat te gebeuren en voorkom je vertraging. Geef de bewonerscommunicatie uit handen en laat ons je bewoners informeren.

Verduurzaming

Onder andere woningcorporaties en VvE’s moeten door hoge energielasten en voor onderhoud de komende jaren grootschalige energetische renovaties uitvoeren. Als bouwtechnisch- en bouwkostenadviseurs stellen wij onderbouwde en haalbare verduurzamingsplannen op.

Andere oplossing nodig?

Op een ander bouwvlak advies nodig? Dankzij onze brede expertise denken we graag met je mee en zoeken we samen naar de beste oplossing.