Home / Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk laten uitvoeren door een onafhankelijke partij?

Wij maken bouwkundige

tekeningen

Bouwkundige tekeningen tot in detail uitgewerkt

Wij ondersteunen je bij het hele (bouw)proces met bouwkundig tekenwerk, in welke fase je ook instapt: vanaf een schetsontwerp tot aan verkooptekeningen. Wij werken bouwkundige tekeningen tot in detail uit, zodat je altijd de juiste tekeningen hebt bij elke bouwkundige fase. Dat gaat van schetsontwerp tot en met een uitvoeringsgereed ontwerp. Met de juiste tekeningen kunnen vergunningen aangevraagd worden en ze vormen de basis voor een aannemer om aan het werk te gaan. 

Maar bij Archisupport gaan we verder dan dat: we denken ook bouwtechnisch mee, geven eerlijk advies over de haalbaarheid van het project en ondersteunen indien nodig met werkvoorbereiding. Zo gebruiken we onze expertises om jouw bouwproject te laten slagen.

ArchiSupport maakt bouwkundige tekeningen voor architecten, aannemers, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, particulieren en meer. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, verduurzaming of renovatie.

Waar je van profiteert
  • Van schetsontwerp tot uitvoeringsgereed ontwerp
  • Ondersteuning bij vergunningsaanvraag
  • Brede expertise
Ontwerp

Ontwerp

Wij maken tekeningen vanaf het eerste idee van je project. Met een schetsontwerp kijken wij mee in de bouwkundige haalbaarheid. Wanneer een project haalbaar en realistisch blijkt, zetten we een definitief ontwerp op. We zetten de lijnen uit, detailleren en voegen bouwkundige informatie toe. Vervolgens ondersteunen we met het aanvragen van een vergunning. 

Realisatie

In opdracht van architecten en particulieren voeren wij het technische ontwerp uit voor aannemers. We voegen alle tekeningen en wensen samen en maken zowel 2D- als 3D- uitwerkingen voor de realisatie. Na het technische ontwerp ondersteunen we met het uitvoeringsgereed ontwerp. We maken tekeningen waar de aannemer direct mee aan de slag kan. In deze fase treedt ArchiSupport indien gewenst ook op als projectmanager om ervoor te zorgen dat de realisatie soepel verloopt.

Beheer

Bouwkundig tekenwerk is bij bestaande bouw essentieel wanneer je wilt renoveren of verduurzamen. Wij meten de bestaande situatie in en tekenen welke aanpassingen nodig of gewenst zijn. Dit doen we tot in detail én hierbij nemen wij ook bouwtechnische- en financiële haalbaarheid mee.

Met onze tekeningen ondersteunen we bij vergunningsaanvragen. En vervolgens kan de aannemer met de bouwkundige tekeningen aan de slag voor de verdere uitwerking van het project.