Home / Stijlvolle restauratie Trippenhuis Amsterdam

Stijlvolle restauratie Trippenhuis Amsterdam

In het Trippenhuis in Amsterdam is de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen gevestigd. Het Trippenhuis werd gebouwd van 1660 en 1662 en was destijds het grootste woonhuis van Amsterdam. De afgelopen jaren zijn de trappenhuizen vervangen en vond er grootschalige renovatie plaats van het gebouw. 

De hulp van ArchiSupport

Wij mochten samen met Heinen en Partners in opdracht van Office Winhov de bouwkostenadvisering, het bestek, de V&G plannen, de directievoering en het bouwmanagement uitvoeren van dit karakteristieke pand. In 2019 werd het Trippenhuis opnieuw geopend door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We zijn heel trots op het verloop van het project, dat we na jarenlange ondersteuning goed konden afsluiten.

Toegepaste expertises
Tendermanagement Bewonerscommunicatie Verduurzaming Bouwkundig advies Bouwmanagement Bouwkundig tekenwerk Bouwkostenadvies
Betrokken partijen
Heinen en Partners Office Winhov

Bij projecten is samenwerken met betrouwbare partners een belangrijke basis voor een succesvol ontwerp en gebouw. Sinds enkele jaren is ArchiSupport onze vaste partner voor het opstellen van begrotingen, de budgettaire advisering rond projecten, het opstellen van bestekken en advisering rond de uitvoering van werken. Roelof en Jos zijn betrokken en reageren adequaat in het ontwerpproces. Maar ze behouden altijd de gezonde onafhankelijkheid!

WINHOV Architecten logo
Jan-Peter Wingender Winhov Architecten