Home / Nieuwbouw bedrijfshal Nuvita B.V.

Nieuwbouw bedrijfshal Nuvita B.V.

In Haps, Noord-Brabant, is Nuvita B.V. gevestigd. Nuvita is gespecialiseerd in het veilig produceren en verpakken van voedingssupplementen. Ze waren op zoek naar een nieuwe bedrijfshal voor de bedrijfsvoering.

De hulp van ArchiSupport

Nuvita was op zoek naar een ondersteunende partij voor de nieuwbouw. Wij hebben ze ondersteund met de uitvoeringstekeningen; op basis hiervan kon de omgevingsvergunning aangevraagd worden. Tijdens de nieuwbouw hebben wij ondersteund in de bouwbegeleiding; om ervoor te zorgen dat de nieuwbouw op rolletjes verliep. Het resultaat: een prachtige, hypermoderne en duurzame productiehal waar Nuvita nu en in de toekomst veilig de voedingssupplementen kan produceren.

Toegepaste expertises
Tendermanagement Bewonerscommunicatie Verduurzaming Bouwkundig advies Bouwmanagement Bouwkundig tekenwerk Bouwkostenadvies

Vorig jaar hebben wij onze nieuwbouw gerealiseerd in Haps. Via onze architect hebben we contact gelegd met ArchiSupport voor de bouwkostenadvisering. En kort daarna hebben we besloten ArchiSupport toe te voegen aan ons bouwteam. Zo konden we hun ondersteuning verder uitbreiden met onder andere advies, begrotingen en tekenwerk. We zijn zeer te spreken over de deskundigheid, betrokkenheid en actieve houding van het hele team van ArchiSupport. Van projectleider tot tekenaar!

Nuvita logo
Jeroen Liebers NUVITA BV